6 & 7 september: Restantenmarkt!

2024

30 aug

Terug

Winkelcentrum Colmschate organiseert 2x per jaar een Restantenmarkt. Dit jaar valt de 2e editie van dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. Dit zijn 2 fantastische dagen waarop heel veel voordeel te halen is!

In dat weekend staan er veel bekende paarse tenten voor de winkelpuien waar veel artikelen met hoge kortingen staan uitgestald. Daarnaast zijn er enkele zaken die binnen, dus ìn de winkel, leuke aanbiedingen hebben. Er valt veel voordeel te halen, maar het is ook heerlijk snuffelen in de tentjes en in de winkels.
Een aantal voorbeelden van acties die winkels hebben lopen: vrijwel alle modewinkels geven hoge kortingen. Vaak wel tot 70%, op dames-, heren en kinderkleding en er zijn ook schoenen met kortingen! Maar er wordt niet alleen korting op kleding gegeven; ook op bijvoorbeeld boeken, tijdschriften en kinderartikelen en dierenbenodigdheden. Ook vind je bij een aantal verswinkels heerlijke producten tegen bodemprijzen, of je pakt een fijne vroegboekkorting bij Tui. Echt de moeite waard om langs te komen dus!

Die dagen zijn bovendien super gezellig in het winkelcentrum. Er is lekker veel volk, veel beweging en er valt voor iedereen wel wat te ‘scoren’. En ben je uitgeshopt, dan kun je lekker op één van de terrassen of bij onze brasserie lekker uitpuffen. Kom dus gezellig langs!


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2024

30 aug

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

48 van de 49 winkels zijn open